Спряха правата на футболиста на ЦСКА Георги Йомов

0
В организма му е открито забранено вещество, което поради изискванията за конфиденциалност, не може да бъде разкрито какво е
В организма му е открито забранено вещество, което поради изискванията за конфиденциалност, не може да бъде разкрито какво е Снимка: LAP.bg

Има срок до 1 септември да даде своето становище пред международните антодопингови органи

На 25 август, няколко часа преди мача с "Базел", ЦСКА получи писмо от Антидопинговата комисия на УЕФА за открито забранено вещество в организма на Георги Йомов. Пробата от урина беше взета на 28 юли, след домакинската среща с "Гьорче Петров", съобщиха от тима.

Поради изискванията за конфиденциалност от УЕФА, не можем да разкрием коя е въпросната субстанция.

Предстои пълно разследване до изясняване на случая. Междувременно, Георги има срок до 1 септември, да даде своето становище пред международните антодопингови органи. Футболистът е с временно спрени права за срок от 90 дни.

Категорично заявяваме, че ЦСКА спазва всички изисквания на Световната антидопингова агенция. Всички витамини и хранителни добавки, които се дават на футболистите в отбора, са на сертифицирани световни марки и одобрени от медицински лица. В отбора приемането на вещества извън клубната програма е строго забранено.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари