Спряха конкурса за директор на училището в Баниска

2
Това съобщават от РУО - Русе
Това съобщават от РУО - Русе Снимка: You Tube

Това съобщават от РУО - Русе

Излезе заповед за прекратяване на конкурса за заемане на длъжността „директор“ на ОУ „Христо Ботев“ - село Баниска, община Две могили, област Русе. Това съобщават от РУО - Русе.

По-рано днес стана ясно, че е спряна и конкурсната процедура за длъжността „старши експерт по информационно осигуряване“ в отдел „Административно-правно, финансово-стопанско и информационно обслужване“, Регионално управление на образованието (РУО) - Русе. Причината е липсата на постъпили заявления за участие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    Мануш методиев
    Спрян е конкурса за директор в Баниска, защото има само един българин и те му казват бай Иван циганина.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари