Спряха издирването на Иван

1
Мъжът изчезна мистериозоно край Варна
Мъжът изчезна мистериозоно край Варна

Временно е спряно издирването на 28-годишния мъж, който изчезна мистериозоно край Варна.

Иван Йорданов е в неизвестност от неделя сутринта. Тогава се обадил за помощ на родителите си и изпратил GPS координати на бивше военно поделение. За последно е забелязан на парти край изоставена казарма в събота.

Гората вече е обходена няколко пъти от разследващите. Военна полиция е претърсила и изоставени бункери в района, но следа от Иван няма. Мъжът е родом от Карнобат, но живее в София.

От полицията смятат, че той може вече да е в друга област, затова и са помолили колегите си от останалите дирекции на МВР да се включат в издирването, съобщи NOVA.

Към момента е ясно, че 28-годишният мъж отишъл на техно парти с приятели в гората край село Любен Каравелово. Купонът бил на нерегламентирано място. На него са присъствали около 150 души, сред които имало и чужденци.

При последното обаждане до баща си Иван е споделил, че се чувства застрашен, но не е обяснил защо. Синът му звучал сънен и объркан. След това изпратил и съобщение с GPS координатите си. Именно бащата на Иван подал сигнала за изчезването на сина си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари