Спряха делото за хулиганство срещу Цветан Бонев

0
Спряха делото за хулиганство срещу Цветан Бонев
Снимка: Топ новини - Русе

Русенският районен съд прекрати делото срещу Цветан Бонев, който застана на подсъдимата скамейка по обвинение за хулиганство, съобщава "Топ новини".

Това е второ заседание по делото. При първото съдът не му даде ход по две причини - отсъствието на втория обвиняем – Веселин Димитров, който днес се яви в съдебната зала, както и прекалено краткият срок от връчването на обвинителният акт на Бонев до първото заседание по процеса.

Днес беше направено искане от адвокатите на подсъдимите делото да бъде прекратено, защото още по време на досъдебното производство защитникът на Цветан Бонев е поискал да им се представи записът от съдебното заседание, в което младият мъж се е изказал като гражданин.

Въпреки че е получено съгласие от прокурора още в края на миналата година исканото доказателство да предоставено на Бонев, това не се е случило. По тази причина съдът прие, че е нарушено правото му на защита и прекрати делото, като определи то да бъде върнато на Районната прокуратура и въпросният запис да се представи на Цветан Бонев и защитника му.

Източник: Топ новини
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари