Спортното училище в Русе наказа Джан Махмуд

8
Побойникът ще премине в самостоятелна форма на обучение и ще бъде изключен от олимпийското звено
Побойникът ще премине в самостоятелна форма на обучение и ще бъде изключен от олимпийското звено

Побойникът ще премине в самостоятелна форма на обучение и ще бъде изключен от олимпийското звено

Училищната комисия за превенция на противообществените прояви наказа дванадесетокласника от спортното училище в Русе, който беше задържан вчера заради случаите на проявено насилие.

„Педагогическият съвет на Спортно училище „Майор Атанас Узунов“ остро порицава постъпките на Д.М. и на свое извънредно заседение реши:

Поради тежестта на противообществените му прояви налага най-тежката санкция по закона на ЗПУО – преместване от дневна в самостоятелна форма на обучение, и изключване от олимпийското звено.

Предприемат се мерки с цел превенция на противообществените прояви да се изнесат лекции и беседи от Комисията за борба с противообществените прояви към Община Русе и Детска педагогическа стая към Второ РУ по паралелки“, гласи решението.

Според правомощията на комисията, като наказание за поведението му, Джан Махмуд ще премине в самостоятелна форма на обучение и ще бъде изключен от олимпийското звено, тъй като треньорите по кану-каяк не го искат в никой клуб, предаде БГНЕС.

По думите на председателя на училищната комисия Гергана Неделчева, която е и учител по география, младежът е учил индивидуално, но от началото на тази година се е върнал в дневна форма на обучение, най-вероятно защото му е трудно да се подготвя самостоятелно за държавните зрелостни изпити.

Сега, с решението на комисията, го връщат в индивидуална форма на обучение като наказание за проявената от него агресия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    12
    Ячо
    Нема ли българи в Русе та тоя резник ще се гаври с децата ви, да беше във Врачанския, вече да го е отнесъл Искъра.
  • 10
    11
    Гост
    Има достатъчно магистрали да се строят и достатъчно къщи да се разчистват от наводнения. Следващите 5 години да работи ангария в полза на обществото за времето от деня, в което не е на училище. Трудът облагородява.
  • 13
    10
    Гост
    Преместили го в самостоятелна форма на обучение - О, УЖАС! Не сте ли прекалено строги? Изключване и интернат е минимумът, който трябва да му се наложи. А справедливо ще е, да прави компания на бай Ставри, следващите няколко годинки. Беззаконието подтиква хората към саморазправа.
  • 14
    9
    Странно!
    Преди време в Сваленик имаше убийстов на някакъв нещастник и мълвата в селото е, че са участвали ученици от Спортното училище, с направление "Борба". Дано не е вярно, защото явно има някаква тенденция.
  • 13
    8
    Да му
    Набият един дебел папур отзад
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари