Спортно училище в Русе ще получи много сериозна помощ от държавата

0
Пламен Стоилов: Целта е състезателите ни да продължат да утвържават Русе на спортната карта на България
Пламен Стоилов: Целта е състезателите ни да продължат да утвържават Русе на спортната карта на България

С активната работа на народните представители, Спортно училище "Майор Атанас Узунов" ще получи много сериозна подкрепа от държавата. Това заяви кметът на Русе Пламен Стоилов.

Той уточни, че ще бъде подпомогнат ремонтът не само на самата сграда, но и на спомагателни терени. Ще бъде осигурено и придобиване на собственост върху общежитията, добави още Стоилов, като не пропусна да спомене, че продължава работата по обновяване на спортната база в града.

"2015-та ще е една много силна година за подобряване на спортната база. Ремонтирахме залата по художествена гимнастика, предстои това да се случи и със залата по борба. Очаква се в най-скоро време да приключи ремонтът и на Гребната база. Проектът за подгряващата лекоатлетическа писта също предстои да стартира. Приключваме през тази година и Спортната зала", отчете русеският кмет.

Той бе категоричен, че Общината се е ангажирала да работи изключително активно, за да бъдат предоставени добри условия за спорт. "Целта е състезателите ни да продължат да утвържават Русе на спортната карта на България със своите успехи, медали и резултати", заяви Пламен Стоилов.

Източник: Топ новини
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари