Спортен комплекс за близо 1,7 милиона лева ще бъде изграден в Две могили

1
Кметът обясни, че с общинско финансиране до спортния комплекс се предвижда да бъде изграден и тенис корт
Кметът обясни, че с общинско финансиране до спортния комплекс се предвижда да бъде изграден и тенис корт Снимка: Dunavmost, архив

Спортен комплекс ще бъде изграден в град Две могили

Това съобщи пред БТА кметът на града Божидар Борисов.

Началото на строителните дейности вече е поставено.

В комплекса ще има зала за тенис на маса и фитнес, съблекални, санитарни възли, обслужващи помещения, а също и кафе клуб. Предвиден е паркинг за посетителите и оформяне на околното пространство с алеи, пейки, озеленяване и осветление.

Общата стойност на проекта е близо 1,7 млн. лева, а срокът за изпълнение е 10 месеца. Средствата са отпуснати с постановление на Министерския съвет.

Борисов обясни, че с общинско финансиране до спортния комплекс се предвижда да бъде изграден и тенис корт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    5
    русенец
    https://chernakniga.bg/vav-vsyako-selo-stadion/
  • -1
    4
    русенец
    Интересно ми е за няма и 2 милиона лева какъв комплекс може да се построи. Може би нещо като шадраванче , покрито с палатка? Или това са първоначалните вложения, които ще превърнат обекта в яма, в която дълго ще се наливат други средства?
  • 2
    3
    Byhjk
    Още един паметник на безхаберието,който след време ще буренясва! Както във много други малки населени места се направиха спортни площадки,спортни съоръжения със европейски пари ,но и с наши и след като се направиха,не само че никой не ги ползва,но и вече не личи къде са! Буренясали,тревясали!!!! Някой пак ще се облажи с някой милион.
  • 2
    2
    Кмет за ОБРАЗЕЦ е!
    Русе трябва да има точно такъв кмет - човек, който милее за родния град! И прави всичко според силите си за развитието на града! Човек с отговорност и качества - същият, какъвто имат в Две могили!
  • 4
    1
    Питанка
    кой ще спортува в тоз спортен комплекс или на тенис кортовете, сигурно ще виждаме там предимно баби и дядовци, щото колко млади хора има в двете могили, предлагам да направите и баскетболна площадка, може и за висок скок и т.д.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари