Според Надежда Йорданова КС ще потвърди, че Народното събрание може да закрива съдилища

0
"Конституционният съд ще сложи край на спекулациите дали Народното събрание може да закрива съдилища", коментира Йорданова
"Конституционният съд ще сложи край на спекулациите дали Народното събрание може да закрива съдилища", коментира Йорданова Снимка: БГНЕС

Министърът на правосъдието Надежда Йорданова коментира, че "Конституционният съд ще сложи край на спекулациите дали Народното събрание може да закрива съдилища".

Според Йорданова съдът ще потвърди, че промените в Закона за съдебната власт, с които се закрива специализираното правосъдие, съответстват на Конституцията, предаде БНР

На въпрос дали образуваното от Конституционния съд дело по искане на главния прокурор Иван Гешев, ще попречи на действието на закона, министър Йорданова заяви, че наличието на такова дело не спира прилагането на действащ закон.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари