Според Ангелкова България има нужда от 5-звездни хотели

0
Така сме щели да привличаме по-високо платени туристи
Така сме щели да привличаме по-високо платени туристи

Танцът със саби е изключително уважение и може да се танцува само ако те поканят.

Последният, който е танцувал този танц, е Доналд Тръмп. Това е много висока чест. За първи път се реализира такова историческо посещение на това ниво. За първи път български държавен ръководител се среща с краля на Кралство Саудитска Арабия. Това е една голяма възможност за насилване за сътрудничество между двете страни.

Това каза министърът на туризма Николина Ангелкова в ефира на БТВ.

"Може да обсъждаме много различни възможности и не само в областта на туризма, но и в на областта на земеделието, транспорта и икономиката. Изключително много възможности могат да се отворят", каза още Ангелкова.

"Това, което успяхме да договорим, особено в сектор туризъм с принц Салман, е възможността да се изградят петзвездни хотели в България, от които България има нужда, за да привлича все по-високо платени туристи, които са гости на този тип вериги", категорична бе тя.

"Предстои мое посещение в Саудитска Арабия в рамките на следващата година. Те се интересуват не само от 5-звездни бизнес хотели, но също така и в спа сектор, защото изключително се интересуват от лечебните свойства на водата. Впечатли ги нашата история и култура", допълни министър Ангелкова.

Източник: Бтв
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари