Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Спирките са конструирани специално за нашия климат

1
Специалистите са се постарали!
Специалистите са се постарали!

Спирките на градския транспорт са специално конструирани за нашия климат.

Специалистите са се постарали!

В случай на жега са направили прозрачен покрив. В случай на вятър - процепи между стените. И в случай на студ - железни седалки.

Автор: М. Иванова
(Автор: М. Иванова - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    Вазилена
    ЕПМ, моят си открадна джип от работата, и ме преназначи на работата ми сега. Да го духат ексжена му, наследниците му и всички Вие.Вазилена е добре, смуче, духа ката вечер, ама ливадите на село са на мойто име, с парите на НЕДОРАЗУМЕНИЕТО у къщи. Айде чао, че дойде време за духане.
  • 12
    6
    ВИНЕТУ
    ТОВА СЪС СПИРКИТЕ БЕШЕ ЕДНО ОТ НАЙ -ТЪПАНАРСКИТЕ ИЗПЪЛНЕНИЯ,ДИЗАЙН И ЕДИНОДУШИЕ НА ОБЩИНА РУСЕ В ЛИЦЕТО НА ПЛ.СТОИЛОВ И ОБЩИНСКИ СЪВЕТ В РУСЕ СЪС ЦЕЛ ДА ЗАДОВОЛЯТ СЕКСУСЛНИЯТ ФИНАНСОВ АПЕТИТ И НАГОН НА ГЕРБ-ДПС.АБСОЛЮТНА ПОВРЪЩЕНЯ. ДОКАТО ГИ СГЛОБЯВАХА ОТ ЕВТИНИ МАТТРИИАЛЛИИИ ОТ ТУК И ТАМ ЩО НАРОД СИ ИЗБОДЕ КРАКАТА ОТ СТЪРЧАЩИ АРМАТУРИ ОРЯЗАНИ И ЖЕЛЕЗА.ОБУВКИТЕ СИ ПРОБИХА ХОРАТА ЗАЩОТО НЯМАШЕ КОЙ ДА СЛЕДИ РАБОТАТА НА МОМЧАААТТААА ОТ СЕЛАТА.ДОПЪЛНИТЕЛНО И ИНФОТАБЛАТА НА КИТАЙСКИ ЕЗИК ДОСТАВЕНИ НА ЕДНИ ПАРИ,А ФАКТУРИРАНИ НА СЪВСЕМ ДРУГИ.С КОИ СРЕДСТВА И КОЙ ДЯЛ ОТ ПРОГРАМА ТРАНСПОРТ,ЕДИН ГОСПОД ЗНАЕ.ЗА СРАМ НА КМЕТА И БЕЛЕНСКИЯТ МУХЛЬО ЛИГАВ,МЕНТАЦИИ И ИДИОТЩИНИ.ОБЩ.СЪВЕТ САМО МЪЛЧИ И ГЛАСУВА И ПРИЕМА.ТЕЗИ КАЛПАВИ СПИРКИ НЕПРИЛИЧАЩИ НА НИЩО . ПО ВИД И КАЧЕСТВО СА ЗА СКРАП АКО МЕТАЛА НЕ Е И ТОЙ МЕНТЕ.ВЪН ГЕРБАДЖИИТЕ И ЧЕНГЕТАТА ОТ ОБЩИНА РУСЕ.МАРШ.ДА ХОДЯТ НА МЕЖДУНАРОДНОТО.МАХАЙТЕ ГАДНИТЕ СПИРКИ И НАПРАВЕТЕ НОВИ.ИДЕТЕ В БУКУРЕЩ И ВИЖТЕ СПИРКИ ,МЪРЛЯЧИ.ПАЗИ ОТ ДЪЖД,СВНКА ПРАВИ И СА ОСВЕТЕНИ.ПЛ.СТОИЛОВ ДА СЪБАРЯ И ПРАВИ НОВИ ЗА СВОЯ СМЕТКА,С ТЕЗИ ТАБЛА ЗА КЕНЕФА НА ОБЩИНАТА.ВСЕКИ ОБЩИНАР С ТАБЛО НА ЗАДНИКА ДА ВИДИМ КОЛКО ПЪТИ Е ХОДИЛ В КЕНЕФА.
  • 5
    5
    Барон Мюнхаузен
    Ама спирките за село Низофо са климатизирани бе. Ко се оплаквате? кКк се чака на спирка късно вечер, за да се прибереш от града на село а? Все пак следваме Либийския пример нали? Ей така между другото: селянката има ли годежен пръстен от прясно разведения Доктор на Юдеическите науки? От отличника на випуска бе. Оня малък нихлюзин от студентските времена. Хой, Гъс затрива НЕдоразумение дребно.
  • 9
    4
    баи мордехаи
    А Пенчо няма нищо общо.Една жена каза,
  • 8
    3
    Валентин
    Ами спирката в Дружба 3
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари