Спират топлата вода в четири русенски квартала

5
Причината е неотложен ремонт по магистрален топлопровод
Причината е неотложен ремонт по магистрален топлопровод Снимка: ТЕЦ - Русе

Причината е неотложен ремонт по магистрален топлопровод

Поради необходимостта от неотложен ремонт по магистрален топлопровод ще има ВРЕМЕННО ПРЕКЪСВАНЕ НА ТОПЛОСНАБДЯВАНЕТО за периода от 10:00 часа на 12.09.2023 г. до 10:00 часа на 14.09.2023 г. към обектите, намиращи се в топлофикационни райони "Здравец", "Родина", "ЦЮР" и обектите от район "Възраждане", намиращи се източно от ул. "Янтра".

Допълнителна информация може да получите на денонощния телефонен номер на диспечерска служба (082) 841 905.

Ръководството на „Топлофикация Русе” АД се извинява за създадените неудобства!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    23
    До последния под мен
    ЩЕ ВИ ОТГОВОРЯ КОЙ ЩЕ ПЛАТИ ТЕЧА.ЕЙ ТАКИВА БАЛАМУРНИЦИ КАТО МЕН,ДЕТО СИ МИСЛЯТ,ЧЕ СА ИЗРЯДНИ,НО СЕ ОКАЗВА ,ЧЕ НЕ СА/ЗАРАДИ ИЗНЕНАДВАЩАТА НЕПЛАТЕНА ТАКСА 1,50/ И ТАКА В СЛЕДВАЩАТА СМЕТКА КУБИКЪТ Е 70 ЛВ..АМА ТО НЕ Е ЕДИН КУБИК,ТА И ПАРИТЕ СА ПОВЕЧЕ.НЕИЗРЯДЕН ПО ПРАВИЛАТА ИМ СТЕ И,АКО НЕ ОТВОРИТЕ НА ИНКАСАТОРА
  • 5
    22
    Моето име
    Само за информация: Срещу "Париж" (там където е аварийният екип сега) се чуваше как тече вода, поне от една седмица (още по време на "профилактиката"). Тази вода, която изтече за една седмица аз ли ще я платя (като топла) или ще бъде за сметка на дружеството? Ако действително сте извършвали "профилактика на съораженията", би следвало да знаете за този теч и да сте всели необходимите мерки, при това поне от 10 дни, така че не мисля, че нося някаква материална отговорност за вашето небрежно отношение.
  • 11
    21
    Sis
    Ма недейте така бе хора, не се извинявайте за причиненото неудобство 😁 вършете си работата още 100 месеца ако трябва!!! Бездарни некадърници 😡
  • 12
    20
    Н.П.
    Ваща мама скапана,некадърна! Колко време да ви търпим още?? Цяло лято ходим по надупчените и прашни улици,стоим без вода,и се къпем по примитивен начин! Ненормални кретени!
  • 17
    19
    Русенка
    Нескопосани обяснения и дежурното формално извинение, и "всичко е наред". Обезщетение на абонатите господа! Плащайте за недоставената услуга! Извиненията ви не вършат работа на никого.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари