Спират ТИР-овете за Русе край Шумен

0
Тежките камиони се спират на паркинга на бензиностанция "Шел" край 7-и километър и до разклона за село Развигорово
Тежките камиони се спират на паркинга на бензиностанция "Шел" край 7-и километър и до разклона за село Развигорово Снимка: МВР

Тежките камиони се спират на паркинга на бензиностанция "Шел" край 7-и километър и до разклона за село Развигорово

Движението на тежкотоварни автомобили с маса над 12 тона в посока Русе се ограничава поради натоварен трафик на територията на крайдунавския град преди граничния контролно-пропускателен пункт "Дунав мост". Това съобщават от Областната дирекция на МВРШумен.

Водачите на тежките камиони се спират на паркинга на бензиностанция "Шел" край 7-и километър и до разклона за село Развигорово. Тировете ще се пропускат поетапно при възможност и пропускливост на трафика в Русе.

От полицията умоляват шофьорите да спазват инструкциите на пътните патрули.

Заради километричните опашки в посока "Дунав мост" при Русе от вчера започна поетапно спиране на тежкотоварните автомобили във вътрешността на страната.

Днес служебният вътрешен министър разпореди за облекчаване на трафика към границата с Румъния.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Можело, значи ...
    На бул. България спрени ТИР-ове имаше между 19:00 ч-20:00 ч, а от шуменската (Варна) посока камионите изчакваха на ул. Змей горянин до бул. Христо Ботев, където пък на моста се видя за Първи ден една спряна патрулка, че въртеше буркани пред колоната. Между 02:00 ч-03:00 ч нямаше никакви паркирани ТИР-ове по същия път, за учудване.
  • 1
    1
    селянин
    кви тирове през Шумен за Русе?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари