Спипаха охранител да краде

0
Охранителят, заедно с шайка роми, са заловени при акция на полицията и бившите му колеги
Охранителят, заедно с шайка роми, са заловени при акция на полицията и бившите му колеги

Служител на охранителната фирма „Елит Тим Секюрити“ във Враца е бил спипан от шефовете си да краде.

Младежът, вместо да пази обектите на сотаджиите, се възползвал от служебното си положение и ощетявал клиентите на дружеството. Шефовете обаче незабавно го отстранили от работа и работели заедно с полицията, за да разкрият престъпленията му, предаде BulNews.

Ангел започнал работа във фирмата преди около 3 месеца. През определен период от време ръководството на „Елит Тим Секюрити“ праща всички свои служители на детектор на лъжата, за да докажат лоялността и честността си. Въпросният гард обаче отказал да мине теста, което навело шефовете на мисълта, че работата му не e чиста. 

Собствениците на охранителната фирма започнали да следят изкъсо служителя си. След известно време те събрали достатъчно информация, за да го уволнят за несправяне със служебните задължения. Въпреки това, те все още нямали доказателства за извършени от него криминални деяния.

Миналата нощ, заедно с полицията, охранителите провели акция, в която пипнали Ангел заедно с група роми от врачанския квартал „Кулата“, докато се опитвали да оберат бивш леярски цех. След като му щракнали белезниците, екссотаджията изпял и за други, извършени от него и мургавата му шайка престъпления във Враца и околията.

Акцията по установяването и задържането на останалите участници в бандата продължава от полицията. 

Източник: BulNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари