Спипаха непълнолетно момиче от Глоджево с марихуана

3
Момичето доброволно предало наркотика на полицаите в присъствието на майка си
Момичето доброволно предало наркотика на полицаите в присъствието на майка си

Момичето доброволно предало наркотика на полицаите в присъствието на майка си

Два случая за притежание на наркотици разследва полицията, съобщиха от ОДМВР - Русе.

Криминалисти от РУ – Ветово са установили непълнолетно момиче да държи наркотик в дома си. Това е станало при проверка вчера вечерта около 18:30 часа в град Глоджево. 15-годишната си е признала пред служителите на реда, че държи в дома си прозрачно пликче, съдържащо зелена тревна маса - марихуана. Тя го е предала на полицаите с протокол за доброволно предаване, в присъствието на майка си. По случая е започната работа в хода на образувана проверка по описа на РУ – Ветово.

На 27 март около 08:00 часа, в хода на провеждана специализирана полицейска операция, на булевард Трети март в Русе е спрян за проверка лек автомобил с марка „Мерцедес“, при която като водач на превозното средство е установен 37-годишен мъж. Той е бил изпробван за употреба на алкохол с техническо средство и уредът е дал отрицателен резултат, но е отказал да му бъде извършен тест за наркотични вещества, поради което е взето съответното административно отношение. Впоследствие 37-годишният мъж е предал доброволно на полицаите две полиетиленови топчета, съдържащи суха зелена тревна маса, с тегло около 10 грама, които са се намирали в жилището му. По случая е образувана преписка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    МАО
    браво ,нека зависимите да страдат и да нямат средства да пълнят гушите на дилърите ,пък живот и здраве Си,ще ви праща (разпространителите) в африка да копате литий . неска с мерцедеса си дрогиран, утре с туберколоза у рова смъртното накзание ще ви се вижда мечта
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари