Спипаха двама дрогирани шофьори в Русе

0
Пиян шофьор е спрян за проверка в град Две Могили
Пиян шофьор е спрян за проверка в град Две Могили Снимка: МВР

Три бързи производства са образувани срещу водачи на МПС

В град Две могили екип на местното районно управление е установил при проверка на лек автомобил „Фиат“, че водачът му е управлявал след употреба на алкохол в концентрация над 1.2 промила.

Екип на "Пътна полиция" е спрял за проверка на булевард "Липник" в Русе автомобил „Ауди“ и е констатирал, че шофьорът е показал положителен резултат при тест за наркотици, като уредът е реагирал за канабис и метамфетамин, съобщиха от ОД МВР - Русе.

При проверка на кола с марка „Мерцедес“ от екип на Второ РУ и пътни полицаи, извършена на улица "Иван Ведър" в Русе, също е установен водач с положителен резултат за наркотици - амфетамин и метамфетамин.

Констатираното от униформените е документирано, материалите предадени на разследващи полицаи и са образувани бързи производства по текстове от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари