Спипаха дрогирана шофьорка в Русе

0
Водачката е отказала да даде кръвни проби
Водачката е отказала да даде кръвни проби Снимка: Dunavmost / архив

Водачката е отказала да даде кръвни проби

На 6 ноември около 00:20 часа служители от "Пътна полиция" - Русе са извършили проверка за употреба на наркотици на жена, управлявала лек автомобил „Ауди“, която е била спряна от техни колеги от Второ РУ до бензиностанция на булевард "България" в Русе и е имало съмнение, че е под влияние на забранени субстанции, съобщиха от полицията.

Пробата с техническото средство е отчела положителен резултат за употреба на канабис, амфетамин и метамфетамин, а след това тя е задържана и конвоирана до болницата, но там е отказала да даде проби.

По случая е образувано бързо досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари