Спипаха дрогиран шофьор край училище „Йордан Йовков“

1
Срокът на шофьорската му книжка е бил изтекъл
Срокът на шофьорската му книжка е бил изтекъл

Бързо производство е образувано срещу шофьор на автомобил, който е бил заловен от полицаи да управлява след употреба на наркотици, с книжка с изтекъл срок на валидност, без сключена валидна застраховка Гражданска отговорност и  без валиден годишен технически преглед.

Това е станало на 24 октомври около 20:30 часа, когато екип на Първо РУ е спрял за проверка лек автомобил "Шевролет" в района до училище „Йордан Йовков“ на булевард "Цар Освободител" в Русе.

С помощта на екип от Пътна полиция са били изяснени всички нарушения на 32-годишния шофьор от Русе, а при проверката с техническо средство за употреба на наркотични и упойващи вещества е имало положителна реакция за "метамфетамин".

На шофьора са съставени актове за установяване на административни нарушения и му е издаден талон за медицинско изследване. Той е отведен в УМБАЛ – Канев, където пред медицинско лице е  отказал да даде кръв и урина за изследване.

Материалите по случая са предадени на разследващ полицай и срещу 32-годишния е образувано бързо производство за престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари