Спипаха бус, пълен с парфюми без документи, край село Красен

2
Стоката и автомобилът са иззети от разследващите
Стоката и автомобилът са иззети от разследващите

Стоката и автомобилът са иззети от разследващите

На 21 януари около 22:15 ч. автонаряд на РУ - Две могили на път III клас №202, непосредствено до разклона за село Красен, са спрели за проверка автомобил „Форд Транзит“ с варненска регистрация и са установили като водач 35-годишен мъж от гр. Варна, съобщиха от ОД МВР - Русе.

При проверка на автомобила водачът не е дал информация за товара, представляващ множество запечатани кашони, които превозвал в багажното отделение на автомобила, като е заявил, че не притежава фактури и превозни документи за стоката. В автомобила полицаите са установили общо 118 кашона с различна форма, като те били запечатани и при отваряне на произволен кашон са видели, че съдържа опаковани парфюми. На място е последвал оглед, при който е изяснено, че кашоните са с парфюми на известни търговски марки.

Стоката и автомобилът са иззети от разследващите.

По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ – Две могили.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    Ekhg
    Ама нали тези парфюми ги произвеждат в Две Могили? Даже имат магазин в центъра на Русе,зад " кралска закуска" . То и на самите парфюми няма никакви фирмени или обозначителни знаци. Пълна порнография!!!
  • 10
    2
    До 1
    Има един мангал с раница, който обикаля около мола и предлага същите "маркови" парфюми. Казва, че са "крадени", затова ги продавал на ниската цена. И започва да се пазари, колкото му дадеш. Като има балами, ще има и тарикати.
  • 16
    1
    Разбирач
    Варненските манговци носят стока на русенските манговци,след това из улиците на града тумби манговци предлагат оргинални парфюми на кандидат баламурниците!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари