Спипаха 20-годишен русенец с марихуана

2
В Първо РУ е образувано бързо производство за притежание на наркотици
В Първо РУ е образувано бързо производство за притежание на наркотици

В Първо РУ е образувано бързо производство за притежание на наркотици

На 29 ноември, при извършване на оперативно-издирвателни действия служители от Първо РУ са установили 20-годишен русенец, който носел в джоб на панталона си полиетиленов плик със суха тревна маса. Тревата е дала положителна реакция за канабиноиди при тестване, съобщиха от полицията в Русе.

Случаят е документиран и е образувано бързо производство по описа на Първо РУ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    смея ви се
    абе как веднъж не казахте количеството, за което сте си изкарали кафетата? 1-2 грама? Че и в джоб. Разбирам,че нямате работа по цял ден, ама тва ли трябва да е? "Действително, през 2000 г. в Наказателния кодекс беше направена промяна, според която за притежание на наркотици в еднократна доза за лична употреба не се носи наказателна отговорност. Това положение остана до 2004 г., когато то беше отменено, поради това, че дилърите на наркотици започнаха да носят в себе си само еднократни дози, твърдейки че са за лична употреба и по този начин избягваха правосъдие." Щото сте толкова заети да хващате дечурлиги с по 1 грам, дето ви плащат надниците вместо да им лепнете до 5 години и 2-10 000 глоба, по-добре да ви купи обувки на келеша у вас, нали? Винаги да стане нещо, да отвори очите на българина, че има някакъв напредък, и когато народът не гледа-пуф, изчезна.
  • 8
    2
    Боб Марли
    Спрете с тези "новини", излагате се. Защо не напишете статия за някоя нормална държава, в която производството и разпространението на "марихуаната" са регулирани? И как това води до милиони допълнителни приходи в хазната (вместо в мутренските джобове). И как това прави употребата по-безопасна, защото има контрол на качеството. И как достъпа до малолетни е силно ограничен, понеже разпространението е извадено на светло. Кога ще видим такава статия?
  • 14
    1
    Стига се занимавахте с...
    Евала на ченгетата. Как го видяха тоя плик през джоба на момчето. Значи държат си дилърите на каиш и ги карат да пеят най-дребните си купувачи, че да отчитат дейност. За една цигара, ще му прецакат досието на момчето, тъпаци и комплексари. Иначе гаражите им са пълни с крадена нафта...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари