Спекула с цените: Антигенният тест в Русе удари 50 лева

2
Дълги опашки се извиха пред лабораториите в страната
Дълги опашки се извиха пред лабораториите в страната Снимка: Наталия Малчева / вестник Труд

Дълги опашки се извиха пред лабораториите в страната

Дълги опашки от над 100 човека се извиха пред лабораториите в София от хора, които искат да си направят антигенен тест, за да отидат на работа или да пътуват.

"Друг път съм се правил тест за пътуване, опашката отнемаше максимум 15 минути, сега се чака над час", обясниха хора, чакащи пред един от филиалите на голяма лаборатория в столицата, цитирани от в."Труд".

"Няма да ни накарат насила да се ваксинираме, ще правим тестове до припадък", "Това е фашизъм", "В Европа при такива мерки текстовете бяха безплатни", са само част от репликите, които се разменят чакащи. Почти никой на опашките не носи предпазни маски.

В страната вече е започнала и спекула с цените на тестовете, обясниха читатели на вестника. Почти двойно са вдигнали цените на антигенните тестове лаборатории в Русе например. Ако до преди ден цената на антигенния тест бе 30 лева, от днес вече същите тестове от лаборатория се продават срещу 50 лева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук