Спасиха живота на простреляния младеж в София

0
Осуетен опит за кражба на кола може да е причината за нападението с огнестрелно оръжие, предполага свидетел
Осуетен опит за кражба на кола може да е причината за нападението с огнестрелно оръжие, предполага свидетел Видео: Канал 3

Животът на 24-годишния мъж, който снощи бе прострелян от 33-годишен нападател в софийския кв. "Лозенец", е вън от опасност, съобщи Канал 3.

Той бе транспортиран в "Пирогов" след кървавата саморазправа в тъмна алея между улиците "Бряст" и "Вишнева".

Сигналът за стрелба в столичен квартал е подаден малко след 21 часа в съботната вечер, съобщиха от прессцентъра на МВР. При възникнал на улицата спор 33-годишен прострелял в крака 24-годишен мъж.

Извършителят е задържан с полицейска мярка за 24 часа, работата по установяване на причините и обстоятелствата около инцидента продължават.

"Осуетен опит за кражба на кола може да е причината за нападението с огнестрелно оръжие, окървавило спокойната улица в "Лозенец", предположи свидетел, цитиран от бТВ. "Последното нещо, което чух от скандала, беше „Ела тук” и псувни. В следващия момент се чу пукот, най-вероятно от пистолет”, разказа Борислав Антонов, свидетел на инцидента.

"Момчето, което беше простреляно в крака, се свлече на земята и даже ние не знаехме какво се случва. Чу се, че ставало въпрос за кола. Според мен са били някакви джамбази и явно са решили да пипат по колите”, допълни той.

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари