Спасиха жена от горяща къща във Велико Търново

0
Полицаи извадиха възрастната жена през терасата
Полицаи извадиха възрастната жена през терасата

Полицаи извадиха възрастната жена през терасата

Пожар избухна в къща на улица “Зеленка” във Велико Търново и вдигна на крак екипи на пожарната и полиция.

78-годишна жена е била спасена, благодарение на бързите и адекватни действия на служителите на реда. По информация на съседи, тя била с леки изгаряния по краката, но в добро общо състояние. Откарана е в ЦСМП във Велико Търново, където са и направени изследвания, информира Times.bg.

Инцидентът станал малко преди полунощ в къща на улица „Зеленка“ №19 в старата столица. Съседи забелязали пламъците и незабавно сигнализирали на телефон 112.

За няколко минути на място пристигнали служители на реда, които извадили през терасата възрастната жена от горящата стая. Операцията по изваждането на жената била изключително опасна, тъй като в горящата стая имало газова бутилка.

На мястото на инцидента пристигнали и два противопожарни автомобила, които овладели огъня. Предполага се, че пожарът е тръгнал от нощна лампа, която е била покрита с вестник.

На място все още дежурят екипи на пожарна и полиция, а улица „Зеленка“ е затворена за движение в този участък.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари