Солисти на Русенската опера изненадаха русенци с атрактивна визия

8
Своеoбразният флашмоб бе в навечерието на предстоящата премиера на историческата опера “Лето 893”
Своеoбразният флашмоб бе в навечерието на предстоящата премиера на историческата опера “Лето 893” Снимка: Държавна опера - Русе

Своеoбразният флашмоб бе в навечерието на предстоящата премиера на историческата опера “Лето 893”

За първи път в Русе оперния ни театър реализира своеoбразен флашмоб в навечерието на предстоящата премиера на историческата опера от Парашкев Хаджиев “Лето 893”!

Това съобщиха от Държавна опера - Русе.

Княз Владимир Расате (Добромир Момеков) и неговата коварна съпруга Ермиара (Глория Пенчева) изненадаха русенци, разхождайки се по централния площад на града в супер атрактивните костюми, дело на художника и сценограф Денис Иванов, обясниха от културната институция.

Мнозина впечатлени и очаровани от визията им, поискаха да се снимат с талантливите солисти на Русенската опера и им пожелаха на добър час в премиерния спектакъл, който ще се играе на 27 март (понеделник) от 19:00 часа в Доходното здание, като част от Международния фестивал “Мартенски музикални дни”!

Билети на каса Опера и на сайта на операта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    Ivan
    Поредната глупост,на операта!Да вземат да си оправят покрива,сцената!Трагедия!
  • 0
    4
    sasfasf
    най - работливите проводник на сатанистите
  • -5
    3
    до 2
    А, не така. Има си цена. Ясна и конкретна. Цената е платена. Врочем е платена всеки един български гражданин. Дори от тия 99.9999999999999% , които изобщо не са наясно за какво става дума. А дълговете се трупат ли трупат ...
  • 9
    2
    плюс-минус
    Много добра идея, а самите те сякаш са въплътени в образите. Цената в изкуството е нещо относително, а емоцията няма цена в пари.
  • -7
    1
    Пенсионер
    Колко ни струва?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари