Софи Маринова: Бой и секс практикувам само с Гринго

13
Преди време плъзна слух, че Митьо Очите е изнасилил ромската певица след нейно участие, но тя го разби на пух и прах
Преди време плъзна слух, че Митьо Очите е изнасилил ромската певица след нейно участие, но тя го разби на пух и прах Снимка: Борислав ТРОШЕВ

"Митьо Очите е суперпич и мой личен приятел. Той ме обича като човек и харесва музиката ми. Пяла съм му на ушенце, бил е щедър с мен откъм хонорар, но за изнасилвания и тормоз дума не може да става!"

Това категорично заяви ромската перла Софи Маринова, цитирана от България Днес. От вестника са потърсили изпълнителката за коментар заради плъзнал слух, че преди време несебърският бос Димитър Желязков - Митьо Очите я е изнасилил след нейно участие в столичен хотел. Злобари и интриганти твърдят, че необузданото си сексуално желание и мераци към фолкдивата Очите отключил след употребено значително количество алкохол и кокаин.

"Големи глупости са това! Бой и секс практикувам само с гаджето си Гринго. Митьо Очите е джентълмен и не би ми сторил такива измишльотини", отсече Софка.

Любимката на няколко поколения чалгомани не скри, че е дълбоко шокирана от друга неприятна новина - този път за жалост истинска. А именно, че Анита Мейзер е обвинена за причинено убийство по непредпазливост.

"Анита ме е посрещала преди доста години в Америка по време на едно турне. Не си представям как е намушкала мъжа си с нож. Отказвам да го приема, защото тя е възпитан и деликатен човек. Но в крайна сметка никой не знае какво се случва зад стените на семействата. Хората станаха изнервени и ядосани на целия свят, ужас...", цъка с език Софка.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари