Собственикът на взривения апартамент във Варна искал да се самоубие?

1
Бившият служител на МВР е бил отчаян
Бившият служител на МВР е бил отчаян Видео: bTV

67-годишният собственик на взривения апартамент във Варна, бивш служител на МВР, е бил отчаян.

Той се е обадил да разкаже историята си в сайта "Варна 24", каза пред bTV журналистът от медията Пламена Николова.

Инцидентът стана в 4:00 часа тази сутрин във варненския квартал "Владислав Варненчик". Една жена загина, а 18 души от кооперацията са евакуирани и откарани в болница. 7 от тях остават за лечение.

Собственикът на апартамента, в който е възникнал взривът, се издирва. По неофициално информация той е съхранявал взривни вещества в дома си. На Пламена Николова той споделил в началото на миналата седмица, че е разочарован от жената, с която живее от 24 години.

"Обади се на редакционния телефон и поиска да сподели силното си разочарование от начина, по който се е стекъл живота му", обясни Николова.

Най-много му тежало това, че той се е грижил за жената, успял е да изучи сина ѝ, вложил е много емоции и средства в тази връзка.

В момент обаче жената започва да злоупотребява с алкохола, да изнася вещи от дома им и дори пуска жалба срещу него за домашно насилие.

"Чувстваше се отчаян от тази ситуация, каза че за него вече нищо няма смисъл. Каза: "За мен животът е свършил", аз се опитах чисто човешки да му обясня, че много хора изпадат в такава тежка ситуация, но животът продължава", каза Николова.

Материалът за неговата драма излиза в сайта на следващия ден след разговора и тогава той е споделил на журналистката, че иска да се самоубие.

Освен това ѝ казал, че до 10 дни трябвало да напусне жилището заради жалбата на жената, с която е съжителствал.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Разликата между ядосана жена и терорист е, че с терориста можеш поне да преговаряш...

Харесай Дунавмост във Фейсбук