Собственик на заведение в Пловдив е готов на война срещу зелените сертификати

3
"Ако трябва, да става война и да се стреля, но това безобразие да приключи, не се издържа". Това коментира по време на протест срещу въвеждането на зеления сертификат пред РЗИ собственикът на заведение в Капана Ивайло Цанков
"Ако трябва, да става война и да се стреля, но това безобразие да приключи, не се издържа". Това коментира по време на протест срещу въвеждането на зеления сертификат пред РЗИ собственикът на заведение в Капана Ивайло Цанков Снимка: в. Марица

"Новите мерки са пълен цирк. Ако трябва, да става война и да се стреля, но това безобразие да приключи, не се издържа"

Това коментира по време на протест срещу въвеждането на зеления сертификат пред РЗИ собственикът на заведение в Капана Ивайло Цанков, предава Марица. 

Към момента около 200 души изразяват недоволството си срещу новите мерки. Протестиращите надуват свирки, развяват знамена и плакати с надписи "Стига мачкане. Стига дискриминация", "Конституцията ни гарантира право на работа за всички" и други.

"Снощи в моето заведение в "Капана" не е имало нито един човек. Ясно е, че има вълна и искат да ваксинират хората по принудителен начин. Не виждам решение. Това не са решения, а безобразие. Нека да затворят Министерски съвет, Народното събрание, да накараме всички политици и работещи там да имат зелени сертификати. Нека да видим дали могат да живеят като нас. Ако ще се вземат мерки, то трябва да е пълен локдаун, за всички, без изключение. Трябва мерките да са пълен локдаун", обясни Цанков.

Той е преболедувал лятото и има зелен сертификат, но според него всичко е измислица." Това е политическо оправдание, че правим нещо. Правят се някакви политически пиари, някакви машинации на наш гръб. Провалиха ми се концерти поради тези причини. Вчера звънях в РЗИ да питам как трябва да процедирам, отговориха ми, че не знаят. А как ще ни глобяват!? Не може така да продължава. Ако трябва да става война, започваме да се трепем и това е. Управляващите се мъчат да бягат от отговорност. Това е абсолютен цирк, безобразие, беозтговорност. Случват се неща като при военно положение", каза още собственикът на заведение в "Капана".

Той сподели, че гласът на бранша не се чува, защото е разединен. " Много хора си мълчат. Защо всички не са тук? Едни викаме и крякаме, другите стоят и чакат да видят какво ще стане. Дай да видим кой ще изгори и след това какво ще правим. Не става така", коментира още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари