Снимка на патрулка, вдигната от "паяк" в центъра на Русе, стана хит в мрежата

19
Мненията са разнопосочни - от това, че най-вероятно автомобилът на униформените се е повредил, до това, че и полицейските коли могат да бъдат репатрирани, ако пречат на движението
Мненията са разнопосочни - от това, че най-вероятно автомобилът на униформените се е повредил, до това, че и полицейските коли могат да бъдат репатрирани, ако пречат на движението Снимка: Фейсбук

Потребител в  групата "Виждам те КАТ - Русе" пусна снимка на вдигната от "паяк" патрулка в центъра на Русе

Според автора на снимката това е станало  в ранните следобедни часове на днешния ден. Естествено фотосът отприщи десетки коментари във фейсбук. Мненията на хората са разнопосочни - от това, че най-вероятно автомобилът на униформените се е повредил, до това, че и полицейските коли могат да бъдат репатрирани, ако пречат на движението и са паркирали неправилно. 

Все още няма официален коментар от служителите на МВР в града. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Камелия Маринова
    Просто е закъсала и тия са им направили услуга
  • 4
    3
    daskal
    Хахаха... Ама вие помислихте, че карат патрулката на наказателния паркинг? Хахаха...
  • 8
    2
    бах ти глупаците
    Що за идиотски коментари.Беше около 12 на обяд,повреден автомобил на полицията и паяк го вдига .А пред него,точно на кръстовището и зебрата ...едно брадясало Ауди..То не се вдига,както и стотиците спиращи всеки ден в началото на Борисова и точно на сфетофара.Разни гъзари с паркетни джипове за 7-8 хил. лв. Голяма новина .Сякаш полицейските коли не се сксапват.
  • 5
    1
    Чувал съм, че
    Краставите пе'ерас'и през девет баира се надушват!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари