Снежна приказка в Исперих

12
Грейнаха светлините на коледното дръвче в града
Грейнаха светлините на коледното дръвче в града Снимка: Община Исперих

Грейнаха светлините на коледното дръвче в града

С експерименти и шоу с течен азот в компанията на динозавъра Дино и на медените гласчета на децата от Детска вокална група „Теменуга“ десетки детски усмивки грейнаха предпразнично на площада пред паметника на хан Аспарух в Исперих тази вечер в очакване на белобрадия старец Дядо Коледа, съобщиха от Община Исперих.

Кметът на община Исперих инж. Белгин Шукри поздрави присъстващите с предстоящите празници и заедно с Дядо Коледа, под аплодисментите на малки и големи, отброиха последните десет секунди преди да грейнат светлините на коледното дърво. Пъстроцветни фойерверки озариха небето над снежния площад и поставиха началото на коледните празници в града.

Събитието беше съпътствано от коледно-новогодишен базар. Във фоайето на читалището талантливи исперихчани, учители и възпитаници на училищата, детските градини и социалните услуги в община Исперих представиха своите ръчно изработени сувенири и украшения, подаръци и лакомства, допълват от общинската администрация.

На Никулден бяха запалени светлините на градската коледна елха и в Разград.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    фена на Путин
    Там в Омуртаг и в Разград не можеш да се докопаш до пакет брашно без субтитри. Браво ! Чок Гюююзел ! Машааалаа ! Селям !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари