Снежанка, Белослава и Белчо черпят за имен ден днес

0
Днес ветеринарните лекари отбелязват своя професионален празник
Днес ветеринарните лекари отбелязват своя професионален празник

Църквата почита паметта на великите свещеномъченици Левкий, Тир и Калиник

Днес църквата почита паметта на великите свещеномъченици Левкий, Тир и Калиник. Те са родени във Витинската област, но израснали в град Кесария и пострадали заради Христа при царуването на император Деций. Мъжественото им търпение при страшните изтезания и чудесата, проявени от Господа, убедили и езическия жрец Калиник в истината на християнската вяра.

Много години след това, вече при Диоклетиан, били мъченически убити в Тиваидската страна (Египет) християните Асколон и Леонид. Но ревността към вярата се възбуждала все по-силно и по-силно, въпреки ужасното гонение. Езичниците внезапно се обръщали към Христовата вяра и отивали радостно на мъчения.

Днес имен ден празнуват Белослава, Снежана, Белчо и техните производни.

По природа дамите, които носят името Снежана са оптимистки и отлични организатори. Жените с красивото име Белослава са романтични, последователни и откровени в отношенията си с хората.

Днес ветеринарните лекари отбелязват своя професионален празник.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари