Смениха членовете на Надзорния съвет на НОИ

0
Новите членове са Иванка Шалапатова, Георги Клисурски, Добринка Вичева и Катя Паракозова
Новите членове са Иванка Шалапатова, Георги Клисурски, Добринка Вичева и Катя Паракозова Снимка: БТА

Новите членове са Иванка Шалапатова, Георги Клисурски, Добринка Вичева и Катя Паракозова

Правителството определи за членове на Надзорния съвет на Националния осигурителен институт (НОИ) министъра на труда и социалната политика Иванка Шалапатова, заместник-министъра на финансите Георги Клисурски, Добринка Вичева, началник на политическия кабинет на министъра на икономиката и индустрията и Катя Паракозова, експерт в кабинета на министъра на здравеопазването, съобщиха от правителствения пресцентър.

Те ще заменят досегашните представители на кабинета в надзорния съвет Лазар Лазаров, Росица Спасова, Катя Ивкова и Димитър Данчев. Промяната е във връзка с решението на Народното събрание за избиране на нов състав на Министерския съвет.

По закон Надзорният съвет на НОИ се състои от по един представител на всяка от национално представителните организации на работодателите и синдикатите и равен на тях брой членове, определени от правителството, един от които задължително е заместник-изпълнителен директор на Националната агенция за приходите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари