Смъртта на Филип Плевнелиев е кръвна дан за греховността на владетелите ни

1
Езотерици виждат тежка карма над България в смъртта на Филип Плевнелиев
Езотерици виждат тежка карма над България в смъртта на Филип Плевнелиев

Новината за смъртта на първородния президентски син – 14-годишния Филип Плевнелиев, стъписа и покруси всички. „В годините след так наречения демократичен преход изплащаме тежка карма с повишена детска смъртност! Това трябва да ни „каже” нещо, но ние не го „чуваме” и не си взимаме поука”, твърдят езотерици, пише "ШОУ", цитирани от "БЛИЦ".

Според тях невинните жертви били кръвна дан за „греховността на владетелите ни още отпреди столетия назад”. Какви точно грехове лежат на историческата ни съвест, можем само да гадаем, но е факт, че днешната псевдодемокрация ни направи по-устойчиви и сурови да приемаме с притъпени сетива дори най-тежките събития в живота. За кратко жалихме за децата от Лим, както и за тези от „Индиго”, и продължихме постарому да допускаме постоянно да има убити невинни жертви – заради нечия жестокост, от нехайство или от джигити по пътя; позволяваме безнаказаните издевателства на педофили и интернет-извратеняци, допускаме дори търговията с деца…

Както съобщихме, Филип почина от разкъсване на аортата или т.нар. дисекация в Трета градска болница. Това е едно от най-сериозните спешни състояния, като въпреки усилията си лекарите от Националната кардиологична болница не успяха да спасят детето. 

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари