Смъртоносен студ в САЩ

1
Смъртните случаи в страната са най-малко 19
Смъртните случаи в страната са най-малко 19 Видео: Euronews Bulgaria

Смъртните случаи в страната са най-малко 19

Милиони американци и канадци празнуват Коледа при минусови температури. Стотици хиляди домакинства и бизнеси са без ток.

Заради зимната буря се стигна до хаос в трафика и хиляди отменени полети, припомня Euronews Bulgaria.

В Бъфало, вторият по големина град в щата Ню Йорк, летището е затворено до понеделник, а почти всички пожарни коли закъсаха в снега.

Най-малко 19 смъртни случая в осем щата се дължат на екстремни метеорологични условия.

Снежната буря е обхванала обширна територия от над 3000 км от Квебек, Канада, до Тексас. Отбелязани бяха и температурни рекорди, като градусите на места паднаха от минус 20 до минус 40.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    джо джендер бидон
    И понеже снежната буря е бяла, обвинете снежната буря в расизъм, защото и снежната буря трябва да е черна, след като вече подменихте историята си! ШОК: джо бидон е бесен на снежната буря! Той я намрази и я обвини в потъпкване на мултикултурализма! Той заповяда на белия дом да поправи тази "грешка на природата", като направят снегът да е черен и по възможност да пръска хомосексуални ценности!
  • 2
    1
    Лошо няма
    Нека всичко най-смъртоносно да заминава към САЩ! И да си стои там!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари