Смъртността в България в следствие на COVID-19 e значително по-висока от световната

2
Един на всеки 270 пациенти, заразени с болестта, е починал
Един на всеки 270 пациенти, заразени с болестта, е починал Видео: NOVA

Един на всеки 270 пациенти, заразени с болестта, е починал

Изследване показва, че смъртността в България в следствие на COVID-19 е значително по-висока от тази в останалите страни. Един на всеки 270 пациенти е починал, заразен с болестта. На какво се дължи тази статистика, според която един на 1285 пациенти не се е преборил с коронавируса? Темата в студиото на „Здравей, България” по NOVA коментира специалистът по инфекциозни болести д-р Трифон Вълков.

Причините се коренят в хроничните заболявания, от които страда българинът, и в липсата на превенция, смята д-р Вълков. „Един от изводите на това изследване е, че ние се провалихме във ваксинопрофилактиката на това заболяване”, допълни специалистът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    Гробар
    Самата истина ви казва"куп лъжи". Работя в "следболничната помощ" и лично съм се убедил. Влизат възрастни и хора с хронични заболявания(които "тежат" на с-мата) и не "излизат" ,а ги изкарват.
  • 5
    5
    Куп лъжи
    Куп лъжи! В булгаристан не трябва да вярвате на нищо, което ви казват, или показват по телевизора! Познавам много хора, включително и малки деца, включително и аз, които се заразиха и изкараха ковид без да влизат в болница и НИТО ЕДИН ОТ ТЯХ НЕ УМРЯ. Странно защо в булгаристан от ковид умираха само онези, влезли в болниците, но никой не умря от заразените с ковид, които се самолекуваха и не влязоха в болница. Здравеопазването в булгаристан, както и останалите институции, е овладяно от сатанисти. Тея откачалки имат изгода, келепир, финансов интерес и мотив, тази фейк-пландемия да продължава вечно. За да могат да ги тъпчат с пари вечно... Дори знам за лекари, които по време на ковида се заразиха, но се самолекуваха в домашни условия, само и само да не попаднат в болниците... защото знаеха, че от там ще излязат само с краката напред в ковчези...
  • 22
    4
    Бай Чеп
    Нашите хора са се престарали с писалките! Никой не може да каже без аутопсия кой от какво е починал!
  • -21
    3
    Стоян
    Така е,след като не се ваксинирате,ще загивате,умните дьржави си задължиха населението, и са живи,а Бьлгарина е пьрвобитеен и прост!Жалко е...
  • -15
    2
    до 1
    вместо да дрънчиш, що не дадеш източник, или така пишат блогърите?!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари