Служители на ИАРА спипаха нарушител на язовир „Липник“

2
Проверки на служители на ИАРА Русе, има съставени актове
Проверки на служители на ИАРА Русе, има съставени актове

Проверки на служители на ИАРА Русе, има съставени актове

При извършена рутинна проверка на общински язовир „Липник“ в землището на село Николово, и продължила в кв. „Чародейка“ гр. Русе, инспектори на ИАРА към сектор „Рибарство и контрол Русе“ установиха лице, извършило нарушение по чл.24, ал. 4 от Закона за рибарство и аквакултури. На нарушителя са съставени 2 броя АУАН (Акт за установяване на административно нарушение).

При друга проверка по язовир „Ястребино“, инспекторите от ИАРА сектор „Рибарство и контрол Русе“ - ТЗ Русе и ТЗ Разград са открили поставена в работно положение 1 брой хрилна мрежа с обща дължина 80 м без улов в нея. Мрежата е предадена за унищожение. Съставен е 1 брой АУАН за извършване на риболов на маломерна риба.

При друга проверка служители на ИАРА от сектор „Рибарство и контрол Русе“ са установили нерегистриран по ЗРА (Закон за рибарство и аквакултури) водоем на територията на област Русе, на който се извършва риболов. На собственика е съставен АУАН за нарушение на ЗРА.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    1
    Цецо
    Бой до дупка за рязаните делиормански цигански бракониери!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари