Служител в зоопарк забремени орангутан

0
Мъжът е незабавно арестуван, но "белята" вече е налице
Мъжът е незабавно арестуван, но "белята" вече е налице

38-годишен служител на огромната индонезийска зоологическа градина „Сурабая“ е заснет как извършва блудствени действия с много от животните в зоопарка.

Служители на зоопарка са забелязали нетипичното държание на някои от животните и са извършили вътрешно разследване. Когато прегледали записите на охранителните камери с шок установили, че Ахиорел Ахая, който е нает да храни животинките извършва блудствени действия с тях, пише wndrnews.com, цитиран от Bradva.bg.

Мъжът е незабавно арестуван, но белята вече е на лице. От зоологическата градина са сигурни, че орангутанът Мерилин не е била в съприкосновение с мъжки екземпляри, единственото полово сношение е било с извратенякът Ахая – няма друг вашият, освен той да е бащата.

Мнозина експерти вярват, че подобно нещо е напълно невъзможно, но се оказва, че това не е точно така.

"Орангутаните са изключително близки до човешкия биологичен вид. На практика имаме еднакво ДНК с много малки разлики“, разкрива палеонтолога д-р Бактиар Падо Пангулу от Университета на Джакарта. „Част от населението на Индонезия  има генетична аномалия, която ги прави още по-близки до генния код. Шансовете това да се случи са изключително малки, но не е невъзможно.“

Това е първият случай в историята, когато животно забременява от човек. Властите никога не са се сблъсквали с подобен прецедент, и в момента панел от учени решават дали е морално да позволят раждането.

Тежко наказание очаква извергът Ахая. Индонезийската прокуратура настоява за смъртна присъда, или поне доживотен затвор.

Източник: Bradva.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари