Службата за сигурност на Украйна застреля украински преговарящ заради държавна измяна

3
Това е Голем Денис Киреев
Това е Голем Денис Киреев Снимка: Українська правда

Службата за сигурност на Украйна (СБУ) застреля украински преговарящ в Хомел по време на задържането му.

Това е Голем Денис Киреев, заподозрян в държавна измяна.

Според близки сред политическите среди Службата за сигурност е имала ясни данни за предателството на Киреев, включително телефонни разговори, пише "Українська правда", цитирана от 24 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    10
    Предложение
    Младата русенска лекарка от дежурната ви колонка ще отиде да го аутопсира. Нали много ги разбира политиките….
  • 4
    9
    ...
    След толкова много лъжи и постановки на украинските нацисти, каквото и да направят или кажат, никой не им вярва на "каузата". Всичко е за пари, а те са в капан - от едната страна е Русия, от другата господарите им, нямат къде да вървят, накрая може да се избият един друг.
  • 1
    8
    Н.Ц.В.
    Къде ли е СКЕПТИКа ,та да каже .че това не е война и ако си на 60 си н.с.в., а не -негоден за военнна служба !
  • 11
    7
    до 6
    Както правилно споделих ти не си бил в казарма. Ако си бил щеше да знаеш, че ако примерно не изпълниш заповед да тръгнеш в атака, то прекият ти командир трябва да те разстреля и то на секундата! Няма съд, няма следствие, има само цел, която трябва да се завладее, а страхът и паниката са заразни. За предателството е същото.
  • -3
    6
    dgd
    до 5 Винаги има съд. Същото е било и по време на десанта в Нормандия. Американски войници, които отказват да се бият отиват на съд и ги екзекутират. Но това, пак казвам, е за държавите, които се уважават а не за свинеферми.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари