Слоганът на ГЕРБ - ни чули, ни видели...ни крали!

0
Пълна предизборна безпомощност, подплатена с агресивна наглост!
Пълна предизборна безпомощност, подплатена с агресивна наглост!

Последни напъни.

ГЕРБ тръгва към евровота с "Европа ни чува"!

Слушаме Цв.Цв. и не вярваме на очите си. Навира ни прословутите и втръснали видими резултати от управлението на партията си и ни обещава още от същия разкош. Гарантира ни, че той и неговите хора ако не спечелят ще секнат потоците евро. Ще изпаднем от картата на Европа. Ще затънем. Ще пропаднем. Ще има катастрофа – икономическа, социална, на демокрацията и въобще всякаква. Край. Животът ще спре, пише „ДНЕС“.

Мария Габриел, Лили Павлова, Ева Майдел, Сашо Йорданов и другите от листата на ГЕРБ са единствени, неповторими. Само те отговарят на европейските критерии. Способни са да се борят с фалшивите новини в интернет, да осъществят дигитализацията и цифровизацията, да спомогнат за така важното равенство между половете. Все жизнено важни теми за българския гражданин.

Пълна предизборна безпомощност, подплатена с агресивна наглост!

Чуй, Цветанов – виж очеизвадните резултати, които се размирисаха. Изборният стратег на държавата дефакто днес призна негласно непоправимата щета, която нанесоха „Апартаментгейт“, другите скандали и бълбукащата политическа обстановка.

Обречени. Така изглеждат Цецо, Румен Христов и Елен Гержиков, изтъпанчени пред мигащия слоган на ГЕРБ за изборите на 26 май.

Апелират за оценка на свършеното досега. Настояват народът да си погледне в купичката. Посочват с пръст пътища, метро и разни други неща. Празнословят... Изтъркано до прокъсване.

Това е положението! ГЕРБ се правят, че не чуват и не виждат как България ври и кипи. Заради тях. Заради тинеста мръсотия която навлякоха.

ГЕРБ предлага още. Още от ония неща дето не са за казване, ама дето ги прави най-добре.

ГЕРБ иска от идиотите да им вярват и да гласуват за тях.

Искат да преглъщаме кражбите им, охолството им, бездарието им... и още десетина подобни.

Искат да се правим, че не сме разбрали, че на 1 юли токът ще поскъпне с 20%, че няма къде да се ражда, че живеем на кредит, че деца умират, защото държавата няма пари за лечението им, че цената на горивата тръгват нагоре, че за да се оцелее трябва да се избяга в чужбина...

Искат да забравим какви бяха слоганите им през последните 10 години.

„Градим България“, „Имаме воля“, „Нямаме време за губене“, „Видими резултати за България“.

Ами това е... непоносима жестокост!

До 26-ти май... агония! А на 26-ти май - мислете!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари