След прерязване на лентичките се започва ремонт на ремонта

0
Онуй се напъва да продължава да вилнее из територията и да я обсипва с некадърност и корупция. То един булевард в София не успяват 10 години да оправят, тръгнали мостове и тунели да строят. Направо си е страшно!!!
Онуй се напъва да продължава да вилнее из територията и да я обсипва с некадърност и корупция. То един булевард в София не успяват 10 години да оправят, тръгнали мостове и тунели да строят. Направо си е страшно!!! Снимка: Фейсбук

Онуй отново намина към Симитли. Стара лИбоффф ръжда не хваща. Само инфаркт където го хвана шефа на Агромах, който разкри щастливото събитие, ама рискове на свободата на словото!

Разбираме, че освен да намине към КметЯ на Симитли, Онуй изгражда с потактово избутване на горното строене с хидравлични крикове някакъв тунел. Хващам се на бас с всеки, че някой му го е написал на листче и го е прочел, че толкова нови думички на едно място надали може да запомни.

Явно щастието, което го обзема в Симитли, му пречи да мисли, доколкото може, разбира се. То не остана нещо, което да е започнал да строи и да не си е оставил ръчичките! Хубава работа, ама калпава! Тъкмо го довърши, пререже лентата и паааааак отначало се започва с ремонти и ремонти на ремонтите!

И вместо, като всеки нормален човек, да се стресне и първо да си осигури качествени строители, Онуй се напъва да продължава да вилнее из територията и да я обсипва с некадърност и корупция. То един булевард в София не успяват 10 години да оправят, тръгнали мостове и тунели да строят. Направо си е страшно!!!

Затова препоръчвам, просто да си ходи да пие кафе на райбер с кмета, да се фотка с местните недоуважени лели и поне да престане с поразиите, че след него не можем да ги ремонтираме!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари