След поредна атака в лекарски кабинет: Задържаха нападателя на фелдшерка във Враца

0
Мъжът е трябвало да бъде ваксиниран с втора доза, но по неизвестни причини е нападнал медицинското лице
Мъжът е трябвало да бъде ваксиниран с втора доза, но по неизвестни причини е нападнал медицинското лице

Полицията задържа за броени часове агресора, нападнал фелдшерка днес в регионалната здравна инспекция

За инцидента във ваксинационния кабинет на РЗИ предаде Конкурент нюз

Информацията за разплитането на неприятния случай потвърди д-р Орлин Димитров, директор на РЗИ, след чийто сигнал ченгетата бързо стигнали до нападателя на медик.

Бил задържан 44-годишният врачанин Иван Т.П. Той трябвало днес да бъде ваксиниран с втора доза, но по неизвестни причини вместо да получи защита срещу ковид и сертификат за завършен ваксинационен цикъл, решил да се прави на мъж пред фелдшерката. Заради заплахите, които тя получила, жената е в стрес, но въпреки това е била разпитана днес в полицията.

Хулиганът бил задържан от група, която било ръководена от Любомир Симеонов. Униформените стигнали бързо до извършителя, благодарение на видеокамерите и записите от тях. Устройствата бяха монтирани във ваксинационния кабинет след изричното настояване на директора на здравната инспекция.

Ювелирната акция на полицията стана факт в дни, когато Враца се тресе от протести в двора на болницата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари