След гонката в Бургас: Дрогираният шофьор остава в ареста

0
29-годишният мъж казал, че съжалява и няма спомен точно какво е направил
29-годишният мъж казал, че съжалява и няма спомен точно какво е направил Снимка: БГНЕС

29-годишният мъж казал, че съжалява и няма спомен точно какво е направил

Районният съд в Бургас остави Стоян Георгиев в ареста. 29-годишният мъж от ямболското село Джинот спретна в събота вечер среднощен екшън, като беше преследван близо 40 км от пет полицейски автомобила. При опит да бъде спрян бяха ранени двама полицаи - единият пострада, след като мъжът блъсна полицейска кола, вторият от рикоширал стоп-патрон.

Автомобилът беше спрян на входа на гр. Средец като беше опъната лента с шипове. Съдебният състав го определи като "личност с висока степен на опасност". 29- годишният мъж е обвинен в две умишлени престъпления, извършени с висока доза цинизъм, посочиха от прокуратурата. Стоян Георгиев е шофирал под въздействието на два вида наркотични вещества.

„Той не е спрял на стоп-палка и не се подчинил на полицейско разпореждане и още- причинил ПТП, вследствие на което е причинил фрактура на ръката на полицейския служител като деянието е извършено под въздействието на наркотични вещества”, заяви Антоанета Маркова - говорител на Районна прокуратура Бургас, цитирана от NOVA.

По думите на адвоката му Иван Боев той осъзнава какво е направил и съжалява. „Голям мъж е, има две малки деца непълнолетни. Каза ми, че съжалява за това, което се е случило и няма спомен точно какво е направил”, заяви адвокатът му.

В съдебната зала Стоян поиска по-лека мярка „домашен арест”, за да се грижи за болната си баба, която била на легло и двете си непълнолетни деца. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Наистина
    Ще гледа баба си и две деца Боже опази като го видиш разбираш с тези татуирани очи жалко за децата ...
  • 4
    1
    да
    Ебаси гнусния мангал.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари