След двучасов разпит, откараха Божо Кравата в болница

1
Тази вечер Божидар Кузманов ще нощува в следствения арест, който е в корпуса на бургаския затвор
Тази вечер Божидар Кузманов ще нощува в следствения арест, който е в корпуса на бургаския затвор

Около час и половина остана Божидар Кузманов - Кравата в кабинета на главния разследващ полицай Златко Пеев, където му е връчено постановлението за привличане като обвиняем на организирана престъпна група.

Около 21:30 ч Кузманов бе изведен от сградата на Областната дирекция на МВР, качен в кола на съдебна полиция и откаран под конвой до болницата, пише 24 часа.

По процедура като обвиняем той трябвало да даде обяснения веднага след привличането му, но все още не е ясно дали Божо е говорил, или се е възползвал от правото си да направи това на по-късен етап.

Според запознати той най-вероятно ще се присъедини към искането на останалите обвиняеми по делото, чиито адвокати вече са изпратили писма до ВКП за отвод на разследващия състав. Очаква се мярката за неотклонение на Кузманов да бъде в събота в спецсъда.

Тази вечер той ще нощува в следствения арест, който е в корпуса на бургаския затвор.

33-годишният Божидар бе доведен днес при засилена полицейска охрана около 19:00 ч в Бургас, вардеха го полицаи с автоматично оръжие и бронежилетки. Той влезе в сградата на ОД на МВР с ниско приведена глава, носеше каскет и очила.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари