Слави Трифонов: Защо Цветанка Ризова нe цитира мен, а Бойко Борисов?

2
Имам нещастието, от време на време, да гледам предаването “Лице в лице” с водещ Цветанка Ризова
Имам нещастието, от време на време, да гледам предаването “Лице в лице” с водещ Цветанка Ризова Снимка: Facebook

Имам нещастието, от време на време, да гледам предаването “Лице в лице” с водещ Цветанка Ризова

Просто няма друго аналитично, политическо, ежедневно предаване. Та и днес така. Вторият гост на предаването беше Георги Харизанов и Цветанка Ризова, за пореден път цитира Бойко Борисов, който четири пъти казал, че първоначално бил договорил правителство между ГЕРБ-СДС, БСП и “Има такъв народ”. Четири пъти го бил казал Бойко Борисов, повтори тя. После го каза още веднъж и пред третия ѝ гост Милен Велчев. Добре де, а защо не цитира мен? Аз три пъти казах, че Бойко Борисов лъже, не съм водил никакви преговори с ГЕРБ-СДС или с какъвто и да е техен представител. Имаше само учтиви разговори в Парламента, пред телевизионните камери, от страна на експертната група на “Има такъв народ” с парламентарната група на ГЕРБ-СДС. Тези разговори бяха пред очите на хората и на тях не беше договорено нищо, абсолютно нищо. За това казах три пъти, че Бойко Борисов лъже и си измисля, защото така му е изгодно. Тогава защо Цветанка Ризова не ме цитира мен, а цитира Бойко Борисов? Я да се сетим. Или симпатизира на Бойко Борисов, или ѝ харесва по някаква причина да прави подобни внушения. Защо ли? Че аз от къде да знам. Знам само каква е истината в случая.

Също така знам, че Цветанка Ризова не е важна. Важни са тези, които я гледат. А това от къде го знам ли? От личен опит.

Слави Трифонов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари