Слави Трифонов: Унизителни минути за Българската национална телевизия

0
Лидерът на ИТН коментира извънредното изявление на премиера в оставка Николай Денков
Лидерът на ИТН коментира извънредното изявление на премиера в оставка Николай Денков Снимка: стоп-кадър / БНТ

Лидерът на ИТН коментира извънредното изявление на премиера в оставка Николай Денков

Току що гледах изявлението по БНТ, в размер на 2 минути, на министър-председателя в оставка, Николай Денков. Оставям на страна факта, че той е в оставка и като какъв се изказва точно в 20:00 ч. по обществената телевизия.

И като се има предвид молещия му се глас, смачканата физиономия, която иска да я съжаляват, гордата стойка на човек, който всеки момент очаква да яде бой, фактът, че това същество 9 месеца е било министър-председател на България - това са двете най-унизителни минути в историята на Българската национална телевизия.

Слави Трифонов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    9
    !!!
    Аз, разбира се, съм некъпан ДеБилен ПеПеруга, тролещ с малоумни опорки срещу заплащане. Но няма как, трябва да събера пари за операция за смяна на пола, нали съм третополов джендър. Затова ще ближа подметките на Сапунджи Денков, на ДеБелян и на който още ми посочат!
  • 1
    8
    До 2
    Адмирации за обективния коментар!!!
  • -2
    7
    русенец
    на Благовещение добрата новина е, че ППДБ вече се запътват към историята. А ако искат толкова ротация, да се извинят на ГЕРБ и да се ротират - Денков вицепремиер по европейските въпроси и всички останали министри на ГЕРБ. Както беше досега
  • 6
    6
    Иван Аморето
    ДЪНО НА БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА! ПпДБъ мекотели и подлоги на американците
  • 16
    5
    Зрител
    Отдавна БНТ вече не е обществена телевизия. Ако хората си спомнят думите на Асен Агов през 90-те години, че телевизията вървяла след победителите. В момента генерален директор е Емил Кошлуков, чиито мандат изтече преди година, но некадърният СЕМ така и не избра нов при 8 кандидати. Напоследък българската БНТ, издържана от данъците на хората, дава повече новини за Украйна, отколкото за България.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари