Слави Трифонов: Каквото и да стане в държавата, Борисов и Пеевски ще оправят проблема

9
Очаквайте изявленията им по телевизията, коментира лидерът на ИТН
Очаквайте изявленията им по телевизията, коментира лидерът на ИТН Снимка: ИТН / Facebook

Очаквайте изявленията им по телевизията, коментира лидерът на ИТН

Каквото и да стане в държавата има двама души, които оправят проблема и след това дават изявление пред медиите - Бойко Борисов и Делян Пеевски.

Има проблем със земеделските производители, те стачкуват, блокират държавата, Бойко Борисов и Делян Пеевски оправят проблема.

Служителите във въглищните централи блокират пътищата и държавата, недоволни от правителството, Бойко Борисов и Делян Пеевски оправят проблема. И въобще, каквото и да се случи от наводнения до протести, очаквайте изявления на Бойко Борисов и Делян Пеевски по телевизията. Те ще оправят нещата.

А, извинете, чат-пат за цвят покрай тях се изявява със сервилен поглед я министър-председателят, я Кирил Петков, я Асен Василев, я Христо Иванов. Тези, които ги докараха на власт. Тези, които най-безсрамно лъгаха, че ще ги вкарват в затвора. Тези, които, за да участват във властта, са готови на всичко, дори да слугуват на Бойко Борисов и Делян Пеевски.

И ми е много интересно, хората, които са гласували за “Продължаваме промяната” и “Демократична България”, хората, които протестираха по улиците и наистина очакваха модела ГЕРБ да се промени, как ли се чувстват сега? Как си обясняват всичко това? Какви мисли и емоции им минават през главите?

Често чувам определението “сектанти”, но аз не мисля, че е така. Мисля, че всички сме нормални хора и искаме да се случват хубави неща на мястото, където живеем. Просто често се появяват алчни и безскрупулни лъжци, които успяват да заблудят много хора. Нищо, и това ще отмине. Нали си спомняте онази максима: можеш да излъжеш един човек много пъти, може да излъжеш много хора един път, но не можеш да излъжеш много хора много пъти.

Слави Трифонов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Александър
    Славчо, и твоята партия отива в историята, прият елю! Когато жена ми/ца рство и небесно/ ми ка за по телефона/бях в UK/че е гласувала за тебе, се смях! А тя беше умна жена!
  • 10
    1
    Гост
    Докато тъпия народ гласува га тия мутри и крадци на така ще е! За ед ната мижава заплата сме се продали- факт,!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари