Слави Трифонов: Дали всеки народ си заслужава управниците? Сигурно е така

0
ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и ДПС най-нагло се изплюха върху вашето право да решавате
ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и ДПС най-нагло се изплюха върху вашето право да решавате

ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и ДПС най-нагло се изплюха върху вашето право да решавате

Вие, уважаеми хора, които четете тези редове, сте свободни, имате щастието да живеете в условията на демокрация, в свободна страна, която е парламентарна република и можете да избирате как да живеете, какво да правите, свободно да решавате за себе си и за живота си и свободно да избирате. Да избирате хора, които да ви представляват. И днес, в българския Парламент, една голяма част от хората, които сте избрали да ви представляват, и по точно парламентарните групи на ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и ДПС най-нагло се изплюха върху вашето право да решавате. Знам, че звучи много емоционално това, което казвам, но въпросните депутати от ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и ДПС отказаха да приемат Закона за референдумите, с което отказаха да ви дадат възможността да решавате. Тоест, тези хора се смятат за богоизбрани, използват ви само на парламентарни избори и след това задоволяват, основно своите, потребности като ви пренебрегват, унижават, не се съобразяват с вас и, образно казано, ви се подиграват в очите. Това е чудовищно и абсолютно неприемливо.

С моите колеги сме правили референдум, един от малкото в модерната ни история. На него гласуваха общо 3 488 558 и това е абсолютно доказателство, че вие, уважаеми български граждани, искате да бъдете питани. Но не така мислят голяма част от българските депутати. Това е такъв срам. Направо нямам думи. А това много рядко ми се случва. Дали всеки народ си заслужава управниците? Сигурно е така. Но аз лично, мисля че ние не заслужаваме такива управници. Ние заслужаваме хора, които не ограничават нашите права, а напротив, подкрепят ни и се грижат ние да бъдем свободни и уважавани. Сега и да ви казвам, помислете си другия път като гласувате, няма смисъл, защото първо трябва да изчистим този боклук, който се е събрал в този Парламент. И забележете, не го казвам като метафора, а съм директен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари