Слънчева неделя с температури до 25 градуса

0
Ще духа слаб вятър
Ще духа слаб вятър

На места в Югозападна България ще превали краткотраен дъжд

През нощта ще преобладава ясно време, ще бъде почти тихо с минимални температури между 7° и 12°, в София - около 6°, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Атмосферното налягане бъде малко по-високо от средното за месеца.

През деня ще се задържи почти без промяна. Утре ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността, след обяд купеста. На отделни места, главно в Югозападна България ще превали краткотраен дъжд.

Ще духа слаб вятър, предимно от изток. Максималните температури ще бъдат между 20° и 25°, малко по-ниски по морския бряг, в София 22°-23°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 15°-17°. Температурата на морската вода е 13°-15°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала, но постепенно ще отслабва.

Над планините ще бъде предимно слънчево, главно около и след обяд с купеста облачност. На отделни места в масивите от Югозападна България ще превали краткотраен дъжд. По високите части вятърът ще се ориентира от северозапад, ще се усили и вечерта ще бъде умерен. Максималната температура на 1200 метра ще е около 15°, на 2000 метра - около 7°.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари