Складове с барут горят в Русия

1
Има опасност пожарът да се разпространи и в други близки села
Има опасност пожарът да се разпространи и в други близки села

Има опасност пожарът да се разпространи и в други близки села

Горски пожар е обхванал склад за барут в Русия снощи и това е наложило близкото село в Свердловска област да бъде евакуирано, предаде Ройтерс, като се позова на местните власти.

По предварителна информация не е имало жертви при пожара, който се е разпространил на площ от 960 кв. м., съобщи в "Телеграм" руското министерството на извънредните ситуации, предава БТА.

Въведено е извънредно положение в административния район на областта, където се намира складът, близо до малкото село Първомайск, съобщи областната администрация и добави, че има опасност пожарът да се разпространи и в други близки села.

Губернаторът на Свердловска област Евгений Куйвашев, заяви, че ситуацията с горските пожари в региона "е критична", като те са се разпространили на площ от 20 хил. хектара и сухият и силен вятър допълнително е усложнил обстановката.

Миналата седмица най-малко един човек загина, а стотици хора останаха без дом, след като пожар с неизвестен произход обхвана село в Свердловска област.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    6
    КЛИМБО
    тъкмо излизах гъза на ботокса, след диария беше вкусно
  • 2
    5
    Климбо Клизмоф
    Кремляту ще буде усрайнски дом победъй.
  • -4
    4
    1488
    "Т,ва е ебати" както се пееше в една песен на "Хиподил". И в тази връзка наистина за пореден път се убеждавам, че американските ртолчета са по - кухи от рюските....
  • -3
    3
    КЛИМБО
    А мръсни американски гъзоблизци да не коментирате, че ръсите само простотии!
  • 1
    2
    911
    Да гърмят. Ама има и складове с барут у кремляту. Те горят ли?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари