Скъпи объркани сънародници, Путин не отива сега да спаси Украйна

1
Путин не отива сега да спаси Украйна от екстремистите, защото той издържа половината от тях, от години
Путин не отива сега да спаси Украйна от екстремистите, защото той издържа половината от тях, от години Снимка: Дойче Веле

Украйна е голяма страна. Огромна страна. Земя, пълна с природни богатства, какви ли не

Направо да не повярваш как при всички тези блага е толкова недъгаво бедна? На пръв поглед човек ще каже, че е спряла да се развива, някъде в мрака на 90-те. Но после се замисляш за олигархичния кръг около позорно изгоненият проруски президент Янукович, с всичките дворци и чуждестранни авоари, добре прикрити по познатите схеми в спокойни европейски банки. Сещаш се за кървавата революция, която освен измамна свобода даде и странични ефекти.

Паравоенни бригади, които вилнеят из разградената, удобно съсипана държава. Тези бригади воюват непрекъснато, от години. На едните помага заинтересованият Путин, на другите – немощният Киев. Тези бригади не са професионални бойци. Едните се мислят за фашисти, другите за комунисти. Но всъщност са еднакво глупави младежи - жертви на пропаганда, надъхани, пропити с омраза.

Разберете, скъпи объркани сънародници - Путин не отива сега да спаси Украйна от екстремистите, защото той издържа половината от тях, от години.

Украйна е инвалид в континента Европа, към когото ние, почти-нормалните псевдоевропейци, изпитваме погнуса или в най-добрия случай съжаление… а Путин просто отива да довърши.

Радослав Бимбалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Mmm da
    Полуистините, които този е написал у Фейкбука, не означава, че казват истината за действията на Путин и мъките на руско-украинския народ през последните години. Пропагандата и лъжата винаги се крият удобно в полуистината. А истината е, че на гражданската война, запалена от Запада и Сащ в Украйна, трябва да се сложи край.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари