Скандалджия изпотроши патрулка в Пазарджик

1
Пияният мъж ударил в лицето един от полицаите
Пияният мъж ударил в лицето един от полицаите Снимка: Dunavmost / архив

Пияният мъж ударил в лицето един от полицаите

Бързи производства са образувани спрямо мъж, който оказал яростна съпротива при задържане, ударил полицейски служител и нанесъл щети по полицейски автомобил.

Снощи, малко преди 23:00 часа в РУ - Пазарджик е получен сигнал за междусъседски скандал. На мястото е пристигнал дежурен полицейски автопатрул.

Единият от скандалджиите, 34-годишен пазарджиклия, под въздействие на алкохол, е започнал да отправя обиди, закани и псувни към органите на реда. Той е направил и опит да се скара отново със съседа си.

Докато полицаите го отстраняват от междуетажната площадка, мъжът е нанесъл удар с ръка в лицето на единия от служителите. Автопатрулът е реагирал незабавно и хладнокръвно, в резултат на което нападателят е задържан.

Докато го отвеждали с белезници, почерпеният мъж ударил с крак по бронята на патрулния автомобил. След като е бил поставен на задната седалка, той е започнал да рита по прозореца и вратата, като я е повредил.

В крайна сметка мъжът е откаран в ареста на РУ - Пазарджик, където е задържан за срок от 24 часа. Спрямо него са образувани бързи производства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    1
    Слава Украина!!!
    Сигурно е било привърженичка на тероруZZшлямската антибългарска партийка "вгъZZраждани"!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари