Скандалът ГЕРБ - БСП се пренесе и на церемонията

0
Корнелия Нинова и Цветан Цветанов си размениха реплики насред церемонията
Корнелия Нинова и Цветан Цветанов си размениха реплики насред церемонията Видео: 24 часа

В кратък спор влязоха соцлидерът Корнелия Нинова и председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов преди старта на церемонията по встъпването в длъжност на новия президент на площад "Св. Ал. Невски".

Размяната на реплики между двамата е заснета от фоторепортер на "24 часа", но съдържанието им остана в тайна.

Нинова бе заела мястото си в редицата на официалните гости първа. Минути по-късно дойде Цветанов. Той тръгна да се здрависва с всички по редичката. Когато обаче стигна до Нинова, тя не прие подадената от него ръка, а започна да му говори. Цветанов вдигна рамене и нещо й отговори. След кратка размяна на реплики той понечи да продължи нататък с поздрави към останалите, но крайна сметка двамата се здрависаха.

След това Цветанов застана до Нинова, както е подредбата им според реда на парламентарните групи и двамата продължиха да разговарят, вече в по-приповдигнат тон.

Свидетели на случката предположиха, че Нинова е бясна на ГЕРБ заради изказванията на лидера Бойко Борисов. Преди ден премиерът в оставка коментира: "Напролет, като съм по-свободен, ще си санирам в Банкя къщата. И викам сега да дойде Корнелия да ми я санира... знаеш ли колко ще е хубаво. Ама не щат!"

А повод за думите на Борисов стана изказване на Нинова, че БСП няма да спира санирането, а само кражбите по него.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари